February 25, 2021

GJERMANI: Lajm i rëndësishëm… Ja vendimi çfarë do të mbyllet…

Mikpritja, Restorantet, kafenetë, pub-et dhe baret janë të mbyllura. Ata mund të ofrojnë ose dorëzojnë vetëm ushqim dhe pije për marrje. Kohët e hapjes mund të ndryshojnë nga shteti në shtet. Në Berlin ekziston një ndalim për hapjen dhe shitjen e alk00lit pas orës 23:00, ndërsa në Mynih ora e ndalimit është 10:00.Mensa, Mensat në vendin e punës mund të hapen. Zbatohen rregulla më të rrepta siç janë vetëm dy persona që mund të ulen në të njëjtën tryezë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Terrenet e lojërave nuk përmenden qartë në dekretin e qeverisë. Sidoqoftë, mund të supozohet se ato do të qëndrojnë të hapura. Fëmijët nuk kanë pse të mbajnë një distancë minimale prej 15 metrash në terrenet e lojërave – por prindërit shoqërues e bëjnë këtë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë