February 28, 2021

Del letra e plotë! I biri u hodh nga Senatoriumi dhe fajësoi mjekët, si nëna e Xhino Koças fshehu mesazhin e tij të fundit

Dë.shmia e nënës së një pacienti me Covid-19 të v.et.ëvr.a.rë në ambientet e spitalit, ka shigjetuar mjekët që e trajtuan, por dy.shimet e para janë se nëna e vi.k.timës ka fs.hehur qëllimisht disa të dhëna, duke man.ipuluar pozicionin e djalit të saj të ndjerë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Por pjesa e çuditshme e kësaj historie nis kur e ëma e të ndjerit, nis e lexon një mesazh që ai u kishte lënë të afërmve në telefon. Mesazhi që lexoi nëna e të ndj.erit rezulton i censuruar dhe rezulton e fshirë pjesa e mesazhit ku vi.kt.ima ka shfajësuar mjekët dhe ka përjashtuar që sjellja e tyre të kishte ndonjë lidhje me aktin vet.ëm.ohues që ai do të kryente pak minuta më pas.

Pikërisht kjo pjesë është fshehur dhe censuruar nga e ëma e djalit të ndjerë Xhino Koça, duke ndryshuar trajektoren e fabulës dhe pretendimeve të zonjës Koca e cila a.kuzon mjekët si shkaktarë të vd.ekjes së të birit, fill pasi ka modifikuar dhe fsh.ehur atë pjesë të mesazhit të të birit ku ai pretendon të kundërtën, duke i shf.ajësuar mjekët./hashtag.al/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë