March 6, 2021

Çfarë RREZlKU po i k anoset Berishës? ParaIajmëron Sali Lushaj: Vetëm një FlJE fIoku po t’i preket do..

Çfarë RREZlKU po i k anoset Berishës? ParaIajmëron Sali Lushaj: Vetëm një FlJE fIoku po t’i preket do..

Sali Lushaj, ish-truproja e Sali Berishës ka bërë një reagim të ash;për mëngjesin e sotëm në rrjetet sociale, ku paraIajmëron se ish-kryeministri ka marrë kë.rcënime.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive