March 5, 2021

Vajza shqiptare s’dihet se ku është/ Ka 6 ditë e humbur pa nam e nishan

Laureta Kuleta nga Komuna e Obiliqit tash e gjashtë ditë rezulton e humbur.

“Ka dal nga shtëpia rreth orës 20:00 dhe më nuk kemi pasur asnjë kontakt me të, rastin e kemi lajmëruar edhe në P ol icinë e Kosovës”, tha ai. Luten qytetarët që kanë informata rreth Laureta Kuleta të lajmërojnë në këta numra telefoni: 043 952 965, 045 958 284/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë