February 27, 2021

U duk si fundi i botës/ Ja me çfarë u mbulua Ankaraja sot, të gjithë janë habitur

Një st uhi e rrallë rëre përfshiu rrethet Polatli dhe Haymana në kryeqytetin Ankara, duke lënë të lë nduar gjashtë vetë.

Guvernatori i Ankarasë, Vasip Şahin tha se gjashtë vetë u lën duan lehtë, ndërsa autoriteti shtetëror i meteorologjisë lëshoi alarm të shiut dhe stuhisë më parë gjatë ditës/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë