March 2, 2021

Sa Është I Pasur Joe Biden Dhe Sa Do Të Marr Pagë Si President I SHBA-Së?

Sa Është I Pasur Joe Biden Dhe Sa Do Të Marr Pagë Si President I SHBA-Së?

Joe Biden mund të njihet për disa si një njeri i klasës së mesme, por presidenti i sapo zgjedhur i Shteteve të Bashkuara është në të vërtetë një milioner.Në fillim të fushatës së tij presidenciale këtë vit, Biden publikoi …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive