March 6, 2021

Për vetëm 64 dollarë në orë/ Ja si “na mashtrojnë” yjet për të na bërë të mendojmë se jetojnë mes luksit…

Shumë të rinj, kryesisht vajza, me përdorimin e gjerë të rrjeteve sociale tentojnë të ekspozojnë një jetë mes luksit. Disa prej nesh mendojnë se yjet e vetëshpallura të “Instagramit” bëjnë një jetë të të mbushur me udhëtime e festa të shumta.

Në fakt, shpesh shumica prej tyre janë një mashtrim. Media britanike, “Metro”, i ka kushtuar një artikull të tërë mashtrimeve në rrjete sociale. Ata kanë marrë shtysë nga një postim i Maison Melissa, e cila poston shumë foto në “Instagram” dhe “Tik Tok”./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë