March 2, 2021

Për dy javë e ka tjetërsuar Vi rusi, shihni sa ka ndryshuar politikani dhe shkrimtari Kosovar

Dy javë më parë njoftoi se ishte prekur me Co vid 19. Duket se viru si aktual ka ndikuar shumë në shëndetin e Jahja Llukës.

Nuk eshte fare e lehte perballja me Sars Co vid-19, konsultave te panderprera me mjeket te cilet ne infe ktiven ishin profesional dhe shum te kujdeseshem si dhe terapise se duhur, mbeshtetjes morale nga miqtë dhe familjarë te shumte, ia dolem ta kalonim kete situate dhe te rezultojme negativë me Covid-19./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë