February 28, 2021

Pas raportimeve për zyrën në Beograd, dalin të dhëna të reja për Haki Abazin

Dje u raportua se ish-zëvendëskryeministri, Haki Abazi, ka pasur zyrë në kryeqytetin e Serbisë në Beograd, gjatë kohës sa punonte për “The Rockefeller Foundation”. Një gjë të tillë e bëri të ditur Evi Kokalari një aktiviste e njohur republikane, e cila i ka kërkuar atij që të përgjigjet për këtë zyrë të tij dhe lidhjet e tij me Serbinë.

“Juve personalisht keni pasur zyrën në Beograd kur punonit për The Rockefeller Foundation’? Nuk e di pse duhet të vendosemi në nivelin personal sepse kemi të bëjmë me përmbajtjen dhe jo me simbolikën ku ka qenë zyra’, tentoi t’i ikte pyetjes Abazi, të cilit Kokalari iu përgjigj se ‘’ke qenë zëvendëskryeministër, asgjë s’është më personale”./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë