March 4, 2021

Një Roje Nate Nga Elbasani Gjen Çantën Me 3 Mijë Euro Dhe Ia Kthen Të Zotit. Por I Shkreti Mori Vetëm Një

Një roje nate në një lokal të qytetit të Elbasanit është përballur me një ngjarje jo nga ato që na ndodhin çdo ditë. Pasi klienti i fundit largohet, ai bën një xhiro në kafenenë ku është i punësuar pasi ka për detyrë të kontrollojë çdo skutë të lokalit.

Siç duket çantë e kishin harruar aty apo i kishte rënë dikujt pasi në atë orë të vonë nuk e kishte vënë re asnjë prej kalimtarëve. Ai ia ka dorëzuar personit që e harroi, por si falenderim mori vetëm një “mirupafshim”.55-vjeçari nga Elbasani dëshiron të mbetet anonim në lidhje me ngjarjen./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë