March 4, 2021

‘Nga Shitës Cigaresh Tek Vila 500 Mijë Euro’, Pasuria “E Errët” E Ermal Mamaqit

Sot moderatori Ermal Mamaqi është një nga personazhet publikë më të famshëm dhe më të pasur në Shqipëri.Talenti i tij prej aktori apo Dj nuk mund ta bënte kaq të pasur sa është sot ku numëron disa biznese dhe vila luksoze.Diku në një intervistë

ai është shprehur qëkur ishte i vogël dëshira e tij ishte të bëhej biznesmen dhe showman dhe ia ka arritur por se si nuk e ka treguar.Vetëm vila në të cilën ai jeton së bashku me familjen ka kushtuar 500 mijë euro.Me punën si shitës cigaresh apo me rrogën e tij prej aktori e Dj? Si pa kuptuar ai filloi të ngrinte ‘perandorinë’ që gëzon sot.Hapi biznesin / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë