March 4, 2021

Ish-Ush Tari Katolik I UÇK’së: Nuk Mund Të Më Kapnin, Se Isha Në Mal Duke Lu Ftuar Krah Myslimanëve

Ish-Ush Tari Katolik I UÇK’së: Nuk Mund Të Më Kapnin, Se Isha Në Mal Duke Lu Ftuar Krah Myslimanëve

Ish-ushtari i UÇK’së, që i takon besim katolik, Pren Marashi ka reaguar pas publikimit të ak taku zës së Prokurorit Special për Hashim Thaçin, Kadri Veseli, Rexhep Selimi dhe Jakup Krasniqit.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive