February 27, 2021

I riu shqiptar martohet në mes të Skocisë, e bën dasmën në shesh por merr vëmendjen e të gjithëve se kishte veshur fustanellë

Mario Bega, një djalë me origjinë shqiptare ka kërcyer vallëzimin e parë me nusen e tij Beth Bega në një shesh në Glasgow.

Çifti ka zgjedhur një mënyrë shumë të veçantë për të festuar lidhjen e tyre duke marrë vëmendjen e të gjithë kalimtarëve. Mario dhe Beth u shprehën se kishin shumë ankth dhe emocione në momentin e kërcimit sepse të gjithë po i bënin video dhe po brohorisnin./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë