February 25, 2021

I Ka Gjithë Të Mirat Në Amerikë/ Habit Këngëtarja Shqiptare: Ha Grosh Përditë..

Ermiona Lekbello këtë të hënë ishte e pranishme në programin ‘ABC e Pasdites’ me moderatorin Ermal Peçi, ku ka folur për jetën e saj mes tre vendeve Shqipëri, Itali dhe Amerikë.

Së fundmi ajo ka publikuar edhe këngën për të cilën theksoi se gjithçka është bërë në shijet e saj, pa e vrarë mendjen se çfarë do të thonë të tjerët.Në bisedën me Ermalin u ndalën pikërisht në këtë pikë, ku shqiptarët përgjithësisht paragjykojnë të tjerët që shkojnë jashtë dhe janë të suksesshëm./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë