February 27, 2021

Eksluzive: Thaci Shan rend prokurorin Live gjate Intervistes Se SPECJALES

Eksluzive: Thaci Shan rend prokurorin Live gjate Intervistes Se SPECJALES

Ish-presidenti Hashim Thaçi pas prezantimit të tij në paraqitjen e parë para Gjykatës Speciale, iu është përgjigjur edhe disa pyetjeve të gjyqtarit, lidhur me aktakuzat me të cilat ngarkohet.‘’I dëgjova dhe i hedh poshtë tè gjitha”,/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë