March 4, 2021

Video tro.nditëse: Kush është personi që dha emrat e atyre që e ke.qt.rajtuan gjatë lu.ft.ës? Ja kush i tha “na e kem v.r.a Ahmet Krasniqin”!

Video tro.nditëse: Kush është personi që dha emrat e atyre që e ke.qt.rajtuan gjatë lu.ft.ës? Ja kush i tha “na e kem v.r.a Ahmet Krasniqin”!

Vëllai i anëtarit të LDK-së, Haki Imerit i v ra rë me 2 nëntor të vitit 1999, Imer Imeri kohë më parë ak uzo nte shumë rëndë presidentin Hashim Thaçin dhe Sabit Gecin,…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive