March 7, 2021

Shqiptari martohet me zezake, por ajo që nusja bën në dasëm lë të gjithë pa fjalë (VIDEO)

Shqiptari martohet me zezake, por ajo që nusja bën në dasëm lë të gjithë pa fjalë (VIDEO)

Nuk dihet saktë burimi i videos por në Video shihet një djal i shkuar në gurbet prejardhja e tij nga burime të paverifikuara është nga Shqipëria më saktë nga Vlora.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive