February 27, 2021

Nëna Dhe Vajza Takohen Pas 42 Vitesh, Ardit Gjebrea Qan Në Emision

Nëna Dhe Vajza Takohen Pas 42 Vitesh, Ardit Gjebrea Qan Në Emision

Në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare ka ardhur një 42-vjeçare e cila kërkon nënën e saj biologjike. Ajo është braktisur kur ishte foshnjë tek shtëpia e fëmijës dhe pasi e mori vesh që ishte e birësuar, filloi ta kërkojë. Të njëjtën gjë ka bërë edhe nëna e saj. Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive