March 5, 2021

Në Këtë Vend Nga Sot Është Vendosur: Asnjë Prindër Nuk Mund Të Ngrejë Dorë Mbi Fëmijët E Tyre As Edhe Një Shupullë

Në Këtë Vend Nga Sot Është Vendosur: Asnjë Prindër Nuk Mund Të Ngrejë Dorë Mbi Fëmijët E Tyre As Edhe Një Shupullë

Nga sot hyn në fuqi de kreti i ndalimit të dën imit fiz ik për fëmijët. Nga sot në Skoci prindërve u ndalohet të që llojnë me s hupl akë fëmijët e tyre apo çdo fëmijë tjetër, pas ligjit që heq të drejtën edhe për atë që më parë njihej si “dë nimi i ars yeshëm”, për bijtë ose bijat.Mediat britanike thonë se Uellsi do të ndjekë shpejt shembullin e Skocisë duke aprovuar masën në 2022.Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive