March 7, 2021

Kosovari i shkruan Trump: I kërkon që t’i pajtoj Shkurte Fejzën dhe Shyhrete Behlulin

Kosovari i shkruan Trump: I kërkon që t’i pajtoj Shkurte Fejzën dhe Shyhrete BehlulinKosovari i shkruan Trump: I kërkon që t’i pajtoj Shkurte Fejzën dhe Shyhrete BehlulinNjë qytetar nga Kosova i ka shkruar presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA’së), Donald Trump, në Facebook që t’i pajtoj dy këngëtaret Shkurte Fejzën dhe Shyhrete Behlulin, shkruan Gazeta Metro./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Një tjetër përparim historik sot! Dy miqtë tanë të mëdhenj, Izraeli dhe Mbretëria e Bahreinit bien dakord për një Marrë,veshje Paqe.Vendi i dytë arab që bëri paqe me Izraelin brenda 30 ditësh”, ka shkruar Trump.E në këtë postim ka reaguar një qytetar nga Kosova, ku ka pasur një kërkesë shumë qesharake për presidentin e SHBA’së, shkruan Gazeta Metro.N’mujsh me pajtu Shkurte Fejzën me Shyhrete Behlulin edhe kompletohet misioni”, ka shkruar ky qytetar.Kujtojmë që tash e një kohë dy këngëtaret kosovar nuk flasin me njëra tjetrën. / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë