February 28, 2021

Kjo është trajnerja bukuroshe nga Mitrovica që trupin e sajë do ta kishte zili secila femër (FOTO)

Të gjithë i kemi parë bukuroshet ndërkombëtare Kim Kardashian dhe Anastasiya Kvitko të cilat janë të njohura në botë.Por a e keni menduar ndonjëherë që një shqiptare i bënë konkurrencë atyre/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Bukuroshja shqiptare, e cila quhet “Bella” që vjen nga qyteti i Mitrovicës por që jeton në Suedi, nuk ja lëshon rrugën asnjërës nga to.Në fotot të cilat i ka postuar Bella në Instagram, duket se si i janë lagur vithet nga ushtrimet./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë