March 5, 2021

Janë Përfolur Shpesh Për Ndarje Por Shihni Ç’bën Tuna Për Patrisin Publikisht

Janë Përfolur Shpesh Për Ndarje Por Shihni Ç’bën Tuna Për Patrisin Publikisht

ifti shumë i komentuar i showbizit, Tuna dhe Patris Berisha janë përfolur shpesh për një ndarje të mundshme. Megjithatë pak kohë më parë i ftuar në emisionin “Një kafe me Labin”, Patrisi bëri me dije se ai dhe Tuna vazhdojnë të jenë bashkë dhe janë shumë të lumtur.Këtë e ka vërtetuar së fundmi dhe Tuna,Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive