March 8, 2021

Historia e Natashës, të resë shqiptare që shkoi në Belgjikë për të njohur prindërit e të dashurit: Gjeta ferrin

Imagjinoni pak: të përfundosh universitetin, të shkosh me pushime në Europë dhe me dëshirën për të njohur familjen e të dashurit dhe më pas pa e kuptuar të gjesh veten të tradhtuar nga personi që dashuron, të bllokuar në një bordello rreth 1500 milje larg shtëpisë dhe të detyrohesh të ushtrosh prostitucionin./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Kjo është ajo që ndodhi me Natashën, e cila ka treguar për Independent historinë e saj duke përcjellë mesazhin se vajzat duhet të tregojnë shumë kujdes që mos të mashtrohen e mos të bien pre e trakantëve që manipulojnë e shtiren sikur dashurojnë.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë