March 2, 2021

Dy Fëmijët E VegjëI Iu Mb Ytën Në Iumë, Çka I Ndodhi Sot Nënës Shqiptare Në Francë…Preksee

Familja nga Prizreni prej të cilës hu.mbën jetën dy fëmijët jetonte prej 15 vitesh në qytetin Mont Brison, të Francës. Majda Demiri, 5 vjeç dhe Adil Demiri 2 vjeç hu.mbën jetën tr.agjikisht në lumin, Le Moingt, ditën e mërkurë.Ngjarja tr.agjike ndodhi para syve të nënës së tyre, 35-vjeçares Arijana Demiri./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Pasi pa se 2 fëmijët e saj që po luanin ranë në ujë ajo u fut në lumë, por nuk mundi t’i nxirrte ata jashtë për shkak të dallgëve Ajo mbeti e vetme,burimet tona kane zbuluar se tani Mamaja ne fjale eshte ne gjendje shume te rende mendore sepse ky rast e ka prekur shume.Lutemi te gjithe qe gjendja e nenes ne fjale te permirsohet sa me shpejt./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë