March 8, 2021

Une jam Vjeherr 70 vjet i kam, jemi 24 antar jetojm ne nje shpi dhe kemi rahati familjare se nusen e kam respektu si qik temen bile ma shum,

Une jam Vjeherr 70 vjet i kam, jemi 24 antar jetojm ne nje shpi dhe kemi rahati familjare se nusen e kam respektu si qik temen bile ma shum, e ju qe po i maltretoni ju them…

Une jam Vjeherr 70 vjet i kam, jemi 24 antar jetojm ne nje shpi dhe kemi rahati familjare se nusen e kam respektu si qik temen bile ma shum, e ju qe po i maltretoni ju them… – Hey a ma qet historin tem qaty te faqja juve anonim mos tem del emri jem aty. Po ja nisi edhe une me ju kallxu historin tem 1 dit e pash 1 gru qe para do ditve qe kish thon per/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë