March 4, 2021

“Sot m’u përmbys ëndrra idoli im”, reagon ‘Shqiponja e PDK-së’

“Sot m’u përmbys ëndrra idoli im”, reagon modelja që bëri tatuazh fytyrën e Thaçit pas ngritjes së aktakuzës. Pas konfirmimit të aktakuzës nga Gjykata Speciale për ish-presidentin Hashim Thaçi, i cili më pas dha dorëheqjen dhe shkoi

Suzana e cila në krah ka tatuazh fytyrën e Thaçit, përmes një shkrimi në Facebook ka thënë se pas konfirmimit të aktakuzës, asaj i është përmbysur ëndrra. “Sot mu shua dita; Sot mu përmbys ëndrra; Sot me humbi shpresa; Por një dit / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë