March 5, 2021

Njihuni me agjentin që ia ‘Nguli’ Thaçit dhe e bëri të bjerë në gropën e vet për 3 vite

Arneud D’anjean tani është anëtar i Parlamentit Evropian. Por, ai dikur është përfolur si një agjent i DGSE-së që e ka rekrutuar Hashim Thaçin.

Ky francez, sot, është parë në Zyrat e Presidentit të Republikës së Francës, Emmanuel Macron, në një tavolinë bashkë me Hashim Thaçin dhe zyrtarë të tjerë / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive