March 8, 2021

Momenti T’ragjik, I Ngec Dora Tek Dera E Trenit, Ndërsa Ai Fillon Të Ecë (Video)

Videoja tregon momentin kur një person i ka nge.cur dora tek dera e trenit, i cili niset duke e tërhequr atë pas. Edhe pas të bë.rtit.urave të shumta të qytetarëve të tjerë që ndodheshin në stacion dhe po shikonin ngjarjen, treni nuk ndaloi.

Por fatmirësisht, personit të cilit i kishte nge.cur dora tek dera e trenit e tërheq dorën me forcë.Video është filmuar në një stacion në Changzhou, provincën e Kinës lindore./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë