March 5, 2021

Janë bekim nga Zoti/ Njihuni me gruan shqiptare që ka 10 fëmijë, 9 vajza dhe 1 djalë: Me besim te Zoti i rrita!

Ajkuna Lajqi nga Peja na prezantoi 10 femijet e saj 9 vajza dhe 1 djali. Ajo së bashku me familjen e bashkuar ishte e pranishme në emisionin “Ftesë në 5”, përmes një lidhjeje me “Skype”.

Gjatë fjalës së saj, gruaja nga Peja tha se nuk është aspak e lehtë të rrisësh 10 fëmijë, por shtoi se falë besimit në Zot ia ka dalë. Ajkuna thotë se është bërë gjyshe dy herë, ndërsa shtoi se ditëlindjen e secilit prej fëmijëve / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë