March 4, 2021

Jam e lirë, jetojë në Gjermani, kërkoj një mashkull për lidh,je pse jo edhe martesë…!!!

Jam single dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes do te ishte

Cili do qe je ti qe po e lexon kete hallin tim mendo pak edhe per gjendjen ne te cilen gjendem, e ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni se mund te lidheshima, ateher njoftoje, ashtu qe te kam mundesi qe te zgjedhiat qe / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë