March 6, 2021

Djali nga Lezha: Burri i motrës më mori të fejuarën, tani unë dhe motra po…

Një histori e trishtë është rrëfyer nga një djalë i ri. Ai tregon se kunati i ka “rrëmbyer” të fejuarën dhe tani motër e vëlla janë zhytur në hidhërim dhe zhgënjim. Kjo është historia e rrëfyer.

Jam 24 vjeç dhe jetoj me familjen në Itali. Kam edhe një motër që është 22 vjeçe dhe ajo e shkreta po kalon traumë, sepse të dyve na ka prekur e njëjta fatkeqësi./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë