March 8, 2021

Skena të nxehta në Top Channel, Edona Llalloshi ‘pendohet’ që shkoj aty, reagimi i saj flet shumë

Ditë me parë ishte incizuar emisioni ‘Shiko Kush Luan’ për festen e 28 nëntorit, por pasi që ndodhi tërmeti në Shqipëri e ku mbeten të vdekur mbi 50 persona, ky emision nuk transmetua deri të shtunën (14 dhjetor)5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Në këtë emision ishin ftuar edhe dy prej modeleve më të bukura shqiptare.. Vildane Zeneli dhe Xhesika Berberi.Përveç tyre aty ishte edhe Edona Llalloshi me vëllanë e saj.Gjatë emisionit ka pasur edhes skena shumë të nxehta, vallëzimi në mes të Vildane Zenelit dhe balerinëve shqiptar dhe po ashtu vallëzimi i Vilandës me njërin nga prezantuesit ishin skenat që nuk i pëlqyen aspak Edona Llalloshit 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë