February 27, 2021

Një grua e mrekullueshme lum kush e ka pranë/ Burri i pësoi a ksident dhe u kujdes ditë e natë për të, kjo grua ka fjetur 4 orë për 5 vite që t’i shërbente

Një grua e mrekullueshme lum kush e ka pranë/ Burri i pësoi a ksident dhe u kujdes ditë e natë për të, kjo grua ka fjetur 4 orë për 5 vite që t’i shërbente 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Gjithsesi, ajo nuk u dorëzua kurrë. Që prej ditës që e mori në shtëpi u kujdes ditë e natë për të, duke i folur dhe duke i vënë në sfond këngët e tij të preferuara.Bashkëshortja e Li u kujdes për të 20 orë në ditë për gati 2,000 ditë rresht duke e ushqyer dhe përfundoi duke humbur 10 kilogramë në peshë si rezultat.Li u zgjua nga koma vitin e kaluar dhe thotë se edhe pse ai nuk mund të fliste, ishte plotësisht i vetëdijshëm për gjerat që e rrethonin dhe për sakr ificën që e shoqja kishte bërë për 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë