March 6, 2021

Kjo është 22-vjeçarja shqiptare që i rriti flokët e saj për t’i dhuruar për të bërë paruke për fëmijët me kan cer: Ata duhet të qeshin!

Kjo është 22-vjeçarja shqiptare që i rriti flokët e saj për t’i dhuruar për të bërë paruke për fëmijët me kan cer: Ata duhet të qeshin!15 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

“Flokët kam filluar t’i rrisë gjatë kohës sa isha në shkollë të mesme, do të thotë rreth vitit 2014 kur qe organizuar një ngjarje për dhurimin e flokëve për fëmijët në lu ftë me kan cerin. Atëherë nuk e kisha gjatësinë e nevojshme dhe nuk mund t’i dhuroja, dhe që nga ajo kohë vendosa t’i rrisë dhe të jap kontributin tim edhe unë”, thotë Flaka 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë