March 8, 2021

Joe Biden drejt Shtëpisë së Bardhë, “bota duhet të njohë vuajtjen dhe dhimbjen e shqiptarëve”

Joe Biden drejt Shtëpisë së Bardhë, “bota duhet të njohë vuajtjen dhe dhimbjen e shqiptarëve” 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Kandidati demokrat dhe favorit aktual për president të SHBA, Joe Biden, njihet si një nga personat që mbështeti brenda Shtëpisë së Bardhë, fushatën bombarduese të forcave të NATO-s gjatë luftës së Kosovës.Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive