March 6, 2021

“I kam th yer rregullat për njerëzit”, Robert Berisha zbulon se çfarë ka ndodhur gjatë karantinimit të tij

Në emisionin e mëngjesit, ‘Ora shtatë’ në ekranin e ‘Klan Kosova’, këngëtari Robert Berisha ka treguar se si e ka kaluar kohën në qendrën e studentëve në Prishtinë, e cila është shndërruar në karantinë.Ai ka treguar se qëndrimi prej 14 ditësh në karantinë i ka bërë mirë sepse ka pushuar dhe ka ngrënë me orar. 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Më ka bërë mirë sepse kam ngrënë ushqim me rregull. Të them të drejtën ende nuk jam mësuar me maska dhe me doreza, ende nuk po e di se si po shkon puna, po mendoj se çdo gjë është në rregull. Nuk e di se sa do të zgjasë kjo situatë”, ka treguar Berisha gjatë programit. 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë