March 8, 2021

“E dëgjova gruan time duke me tradhtuar me d.ashnorin, ajo rënkonte, e kur mbaroi më tha se…”

“E dëgjova gruan time duke me tradhtuar me d.ashnorin, ajo rënkonte, e kur mbaroi më tha se…” 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

E dashur Deidre,Jam në një hall vërtet të madh.Unë jam 26 vjeç dhe gruaja ime është nje vit me e vogel.U martuan dy vite më parë dhe jemi ne tentative per te bere nje fëmijë.Por një ditë prej ditesh,teksa bisedonim si do ia benim,Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive