March 8, 2021

Arbana Xharra – Nese ndertohet Xhamia une ne Kosove ma nuk rri asni minut ekeni ba si ne Arabi ktuhen

‘E keni bo Kosoven si Arabi mu kon, nëse e ndertomni xhamin unë largohem nga ky vend.Arbana Xhara ka paralajmruar se në rastë se ndertohet xhamia e madhe në Prishtinë, ajo do e shky pasaporten e Kosoves dhe do të largohet përgjithmonë nga ky vend, madje ajo kishte disa arsye 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

E keni bo Kosoven si Arabi mu kon, nëse e ndertomni xhamin unë largohem nga ky vend.Arbana Xhara ka paralajmruar se në rastë se ndertohet xhamia e madhe në Prishtinë, ajo do e shky pasaporten e Kosoves dhe do të largohet përgjithmonë nga ky vend, madje ajo kishte disa arsye 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë