March 6, 2021

ALARMΟΗΕΤ ZVICRA/ Ja Çfarë Është Duke Ndodhur Atje

Autoritetet shëndetësore zvicerane sërish kanë dalë me raportin e ri të inf*ktimeve me K0vid, ku të regjistruara janë 9,409 raste pozitive dhe 70 vd*kje,transmeton 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Autoritetet shëndetësore zvicerane sërish kanë dalë me raportin e ri të inf*ktimeve me K0vid, ku të regjistruara janë 9,409 raste pozitive dhe 70 vd*kje transmeton albinfo.ch.Ka 231 shtrime të reja në spital, plus 70 persona kanë nd*rruar je të. Shkalla e pozitivitetit prej 26.7 për qind gjatë 14 ditëve të fundit. “Për sa i përket shtrimeve në spital, ne jemi në të njëjtin nivel me valën e parë” thotë Kuster.Statistikat e fundit tregojnë se që nga fillimi i pandemisë e deri më tani janë 211,913 inf*ktime gjithsej.5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë