March 2, 2021

Per Cka eshte veshur me Fustan te Bardh Mimoza Mustafa Ajo Eshte Drejt ?

Mimoza Mustafa është një ndër emrat më të njohur në skenën muzikore.Duke qenë e dalluar në paraqitjet fizike, ajo shpesh është pjesë e lajmeve rozë, shkruan “Kosovarja”.

Në çdo imazh ajo e dëshmon që është një femër e dalluar dhe e zonja.Këtë herë, me një fustan të bukur dhe të veçantë shkëlqen dhe mbetet shembull për femrat e tjera./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë