February 28, 2021

Menjher Pas Fitores Biden thotë kete gje te mir per Shiptaret e Tij ?

Shërbimi sekret amerikan ka dërguar një skuadër përforcuese në Uilmington, në Delauer, për të shtuar mbrojtjen përreth Joe Biden dhe familjes së tij. Bëhet fjalë për një sinjal të qartë se kandidati demokrat po bëhet gati të mbajë fjalimin e

Ndërsa fitorja e kandidatit demokrat duket gjithnjë e më pranë përshkallëzohen tensionet në shumë shtete amerikane. Pas përplasjeve fizike dhe arrestimeve, FBI ka nisur hetimet për një sulm të mundshëm kundër qendrës/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë