March 4, 2021

Cfar thot Famlija Haradinaj per Thacin e Veselin pasi shkuan ne hagë ?

Luan Haradinaj, djali i heroit të Kombit, Shkëlzen Haradinaj e ka publikuar një fotogradi ku shihen të gjithë burrat e familjes Haradinaj.

Në fotografi janë katër vëllezërit Haradinaj, duke nisur nga ish komandantët e UÇK-së, Ramush e Daut Haradinaj, pastaj dy më të rinjtë e familjes, Frashëri dhe Vetoni, shkruan Ballkani.info./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë