March 4, 2021

Shqiptari ce u bo i famshem ne Gjermani fiton Mercedesin “ganc” te ri, vetëm me nje gotë qe ia jep plakës edhe..

Një djalë Shqiptar i cili për një kohëtë gjatë jeton në Gjermani pësoi një aksi dent dhe shkoj ne spital. Disa ditë para se ta lëshonte spitalin, duke shëtitur korridoreve ka parë një derë hapur, brenda së cilës ishte e shtrirë një plakë 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ajo ka lëshuar një zë të ulët duke i kërkuar Davidit që ta thërrasë motrën medicionale për t’i mbushur një gotë me ujë. Davidi e ka kryer vetë këtë shërbim, duke u treguar dashamirës me plakën gjermane.5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë