March 9, 2021

Rritje ekonomike e marrëveshje fitimprurëse për Shigjetarët këtë vit, për Bricjapin shumë ndryshime. Ky është horoskopi i 2020

SHIGJETARI-Të përgjithshmet: Sipas parashikimit për shenjën e Shigjetarit për vitin 2020, pozicionet e planetëve në fillim të vitit luajnë një rol të rëndësishëm në zhvillimin e punës dhe të ekonomisë si dhe në gjëra të përgjithshme gjatë gjithë vitit.

Në të njëjtën kohë, Jupiteri, Saturni dhe Mërkuri hyjnë në Bricjap. Sidoqoftë, Jupiteri dobësohet kur hyn në Bricjap në fillim të vitit. Të gjithë planetët janë në shtëpinë e 2-të të zodiakut e cila ka të bëjë me financat dhe marrëdhëniet. Prania e Saturnit këtu është të sjellë mençuri dhe paqe në punë dhe në ekonomi 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë