March 7, 2021

Pas flokëve Naim Abazi i rrit buzët dhe vithet Mirija do ndahet nga ky (FOTO)

Është fytyrë publike që shfaqet shumë shpesh në ekrane televizive dhe është shumë i dashur për publikun.Përveç se Abazi ka bërë ndërhyrje estetike edhe në fytyrë, është zbuluar se ka mbjellur edhe flokët 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

me çrastë ka arritur një ndryshim të madh në pamjen e tij.Kjo foto mund të sjell detajet e Abazit se si ka ndryshuar ai ndër vite, ku shihet se si është dukur para ndërhyrjeve dhe pas tyre 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë