March 2, 2021

Nora e Roberti në më të mirin qejf në pushime (FOTO – VIDEO)

Çifti i njohur Nora dhe Robert Berisha po vazhdojnë të jenë ndër më të përfoluri 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Kjo për shkak se muaj më parë ishte Roberti ai që dha deklaratën se çifti i kanë ndarë rrugët, por nuk vonoi shumë dhe postimin e fshiu, duke bërë gjithçka mjegull në mendjet e publikut,Në intervistat që pasonin pas ndarjes, Roberti së fundmi herë nuk i ka shkëptur shpresat për një bashkim me Norën, porështë këngëtarja e ajo e cila që nga fillimit e gjerë më sot ka qëndruar shumë indiferente në këtë çështje 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë