March 7, 2021

Ja kush jane VIPAT shqiptar qe pijne cigare, nuk do ta besoni sa shume femra…

Duhani dihet qe eshte shume e demshme per shendetin por eshte nje ves i cili nuk kontrollohet dot lehtësisht. Edhe disa vipat tanë duket se janë infektuar nga ky ves shprehet keshillabukurie. Thuajse të gjithë këta personazhe jane shfaqur ne publik dhe nuk kanë tentuar ta fshehin aspak këtë fakt 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ne fakt nga disa personazhe jemi habitur sepse nga televizioni duket sikur kane një të shtruar me petale trëndafili por ja që nuk është ashtu. Studimet tregojnë që duhani fillohet ne momente stresi apo kur nuk ndihemi të plotësuar ndaj ne shkuam në ketë perfundim. 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë