March 6, 2021

I shpërthen implanti pas zmadhimit të gjoksit, 30-vjeçarja: U rrit në madhësinë e një pjepri, mendova se…

I shpërthen implanti pas zmadhimit të gjoksit, 30-vjeçarja: U rrit në madhësinë e një pjepri, mendova se… 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Një grua 30-vjeç kaloi një eksperiencë të dhimbshme, pasi njëri prej implanteve që kishte vendosur për zmadhimin e gjoksit kishte shpërthyer.Hannah Packham, 30 vjeç, zmadhoi gjoksin e saj në vitin 2014, nga 32A bë 32B, dhe tha se krenohej me gjoksin e saj për vite, deri sa filloi të kuptonte se njëri nga gjinjtë po bëhej më i madh se tjetri. 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë