March 9, 2021

Gjyshja e çmendur lidh nipin me litar … për të shpëtuar macen Ja cka ndodhi .. ?

Nëse ndonjëherë keni menduar se kafsha shtëpiake që keni është e më e rëndësishme se çdo gjë tjetër që keni mendojmë se kjo video do iu bëjë të reflektoni së tepërmi.

Pavarësisht dashamirësisë për kafshët asnjë prej nesh nuk do bënte këtë që ka bërë kjo gjyshe e re e cila si duket i ngatërron prioritetet dhe duke lidhur nipin e saj 7-vjeçar të quajtur Hao Hao në një litar e ka lëshuar me kokë poshtë nga ballkoni i katit 5 në një përpjekje të rrezikshme për të shpëtuar macen e saj të dashur që kishte ngecur në një parvaz ballkoni poshtë të tyres 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë