March 4, 2021

Enca po i cmend te gjith Show në emision: Enca dhe Rezart Veleshnja bëjnë namin me një mollë

Show në emision: Enca dhe Rezart Veleshnja bëjnë namin me një mollë 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Shiko kush Luan’ ka qenë e ftuar edhe Enca së bashku me disa personazhe të tjerë dhe të gjithë së bashku kanë dhuruar show përmes një loje me mollë. Secili nga grupet duhet të dërgonte mollët në çift në çfarëdo mënyre mjaft të ishin çift 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë